Sikkerhedsråd

WiZ produktsikkerhedsråd

WiZ er forpligtet til at sikre kundernes sikkerhed og den løbende sikkerhed for vores produkter. Vi afsætter betydelige ressourcer til at identificere og mindske sikkerhedshuller i designfasen af vores produkter. Desuden samarbejder vi med sikkerhedsforskere og andre brugere om at rette og udbedre eventuelle sårbarheder.

Hvis du mener, at du har fundet en sårbarhed, bedes du kontakte os via vores Koordineret afsløring af sårbarhed

Opdateringer til WiZ produktsikkerhed

For at beskytte vores brugere anbefaler WiZ på det kraftigste, at du holder dit system opdateret med den nyeste software og kun downloade applikationer fra de officielle iOS- og Android App Stores.

For oplysninger om de seneste softwareversioner til WiZ Apps og produkter, bedes du besøge de pågældende versionsbemærkninger i de officielle iOS- og Android App Stores.

Har du brug for mere hjælp?